1 arbetsdag kvar

Kära dagbok

Just nu haglar det tätt med saker som får mig ur balans, bli ledsen och orolig.

Idag när jag kom hem hade jag fått brev från hälsocentralen. Jag har fått remiss till öron-näsa-hals igen med anledning av mina upprepade luftvägsinfektioner. På datortomografin (röntgen) av näsans bihålor såg man en slemhinnesvullnad i vänster kindbihåla, dvs en bihåleinflammation. Jag ska därför äta ett bredspektrumantibiotika. Visste inte att jag kunde gå runt med bihåleinflammation utan att känna det.

Det som gjorde mig orolig är att det står att det finns en liten nodulär förtätning i mina lungor. Därför ska läkaren ta reda på om det är något man behöver utreda vidare. Att googla sjukdomar är sällan bra, men både jag och maken stod som frågetecken. Det som dök upp var cancer, sarkoidos, astma mm. Hoppas det inte är någon fara.

Just nu är jag trött på att vara trött, ledsen och orolig. Önskar mig/oss medvind. Det blev för mycket på en gång. Först dagarna i mammas hus i den misären som är där, alla känslor och tankar som rivs upp, sedan en kropp som värker efter det, brevet i måndags att mamma fått sin vila i minneslunden och nu detta från läkaren.

Vet inte hur jag ska lyckas koppla bort det här och inte vara orolig. Hoppas han hör av sig mer snart så jag får veta något som kan lugna mig. Skönt att det bara är en dag kvar att jobba sedan välbehövlig semester. Jag hoppas allt blir bra, på alla sätt och vis ♥

 

 

Några bilder från gårdagens promenad ♥

Trevlig kväll.

2 kommentarer på “1 arbetsdag kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *