2 arbetsdagar kvar

Hej på er 🙂

Dom här dagarna har jag tagit mig igenom på ren vilja, orken finns inte.

Gårdagen sög musten ur mig, den lilla energi jag hade. Min man hade ställt undan kuvertet från kyrkan för att jag inte skulle bryta ihop direkt vi kom hem. Jag har undrat om mamma inte kommit till minneslunden, men nu har hon fått sin viloplats där ♥

I morse stod jag med kallvatten för att försöka få ner svullnaden på mina söndergråtna ögon. Lyckades ta mig genom dagen ok så jag känner mig nöjd. När vi skulle hämta Viggo på förskolan fick vi gå upp dit han ska börja till hösten, kolla läget lite.

Väl hemma är orken i princip obefintlig. Jag hade kunnat gå och lägga mig, men i stället lyckades mina grabbar övertala mig att vi skulle ta en promenad. Viggo åkte balanscykel och vi gick sakta. Det var skönt med luft, men benen var som spagetti.

Dagens skratt 🙂 Viggo snappar upp saker fort, han kom tidigare och bad mig hjälpa honom så han fick handkräm att smörja sig med. Sedan strök han krämen på kinderna och sa ”Jag har blivit skäggig”. Pappa stod och rakade sig och sa så 😉

Sällan jag köper en tidning nu för tiden, men igår gjorde jag det.

Hoppas ni haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *