3 arbetsdagar kvar

Hej på er 🙂

Nu är det nedräkning på riktigt, det ska bli otroligt skönt med semester.

Natten var inget vidare, men det är ju gammalt sedan länge. Ikväll tror jag att jag tar det säkra för det osäkra och skickar ner min snarkande man till soffan (eller Viggos säng) flyttar över Viggo till mig i sovrummet direkt och stänger in Zim i tvättstugan 😉

Viggo pratade i sömnen och jag är lättväckt, kunde inte låta bli att flina mitt i eländet av upphackad sömn. I natt var jag och kissade tre gånger, lika bra jag var ändå vaken. När jag trodde att klockan var 4 började katterna bråka, maken låg i Viggos säng sedan någon timme tillbaka så jag ropade på honom, men han sov som en stock.

Då var jag less och tänkte inte på att jag kunde väcka Viggo, tröttheten tar ut sin rätt. Efter ett tag kom min man in i sovrummet och såg frågandes ut. Jag sa ”Jag får inte sova kan du ta isär katterna”. Fick till svar att min klocka skulle ringa om 1 minut, jippi. Viggo sov och vi fick väcka honom vid 6-tiden, tänk om man sussade så sött ♥

Nu har jag fått i mig en kopp kaffe på maten. Viggo och pappa lagar broccoligratäng.

EDIT: Min man hade hållit undan ett kuvert som kommit med posten. Jag har fått från kyrkan att min mamma har fått sin viloplats i minneslunden ♥ Tårarna tar inte slut.

Pappans hand kom med på bild, men våran sötnos tittade på mig precis då 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan. Jag har fått höra att jag är en ängel och fick en ”kram” från en kund, det värmer i hjärtat ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *