Rensa i smuts och damm

Hej på er 🙂

Dagen fick inte den bästa starten.

Vi hann bara åka en kort bit med bil och släpvagn så började det låta konstigt. Jag tyckte det lät från min mans sida och min första tanke var däcket. Jag har inte mycket energi till övers för strul 😉 Vi vände och åkte till våran parkering, tack och lov var det bara däcket, bultarna behövde skruvas åt. Skönt att vi märkte det direkt.

Vi kom iväg något senare än tänkt till huset men har hunnit med en hel del. Min man har fortsatt rensa i källaren och jag på nedervåningen i huset. Totalt på två dagar har vi kört fyra vändor med släpet till soptippen. Innan vi skulle åka idag gick jag upp på övervåningen ”hallen”, det rum mamma hade som sovrum när jag bodde hemma.

Det är förvaring från golv till tak nu och mest är det kläder överallt. Tror jag fick ihop 6 säckar, men det är massor kvar. Känslan att få fylla säckarna så snabbt var precis vad jag behövde. Efter jag har rensat ett bra tag nere börjar det gå trögt. Det blir svårare när sakerna inte är så självklart hur jag ska sortera och vad jag borde spara.

När min man var till soptippen första vändan var jag kvar ensam i huset. Jag var i vardagsrummet, det rum mamma hade som sovrum. Så hörde jag en smäll, tänkte att det kunde väl inte komma någon så jag gick ut i hallen och tittade. Då hade dörren till källaren stängts. Dörrarna är tröga och man får trycka ner handtagen, men denna dörr var fint stängd, då blev jag lite rädd 😉 Tur min goda vän svarade när jag ringde.

Vända nummer två till tippen gjorde vi tillsammans för sedan var det dags att åka hemåt. Kan inte med ord beskriva hur skönt det är att komma hem efter ännu en dag i damm och smuts. Min tanke var att få fram så mycket golvyta nere idag att jag kunde dammsuga, men hann inte. Vi behöver köpa med oss en dammsugare imorgon.

Igår kväll tog mina grabbar en promenad, jag la mig på soffan och somnade nästan. Jag kommer inte göra många knop ikväll heller. Det värker i kroppen, jag har till och med ont under fötterna. Dessa dagar tar på oss, men skönt att komma framåt ♥

En vacker pion i mammas vildvuxna trädgård ♥

Önskar er en trevlig kväll.

2 svar på ”Rensa i smuts och damm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *