Rensar i mammas hus

Hej på er 🙂

Vi kom ut på en skogspromenad igår, det var skönt fast vi var trötta.

I morse efter vi lämnat Viggo på förskolan åkte vi till grannstaden och hämtade en släpvagn. Vi lånar av svärmor och hennes sambo fram till fredag för att kunna kasta skräp från mammas hus. Min man har fortsatt i källaren och jag på nedervåningen i huset. Vet inte hur många sopsäckar jag rensat ut, 8-10 stycken sa min man, men vet inte om det blev så pass. Jag blir kanske blind efter ett tag, det tar aldrig slut.

Jag har undrat varför det finns ca 20 paket med ballerinakakor. Varför köper man något man redan har? Jag har funderat om hon har köpt det för att det kändes som hon inte var ensam då, att någon skulle komma och fika. Vet att besökarna var sällsynta med tanke på hur det är i huset och kakorna ligger orörda i en kasse på köksgolvet.

Idag insåg jag något jag nog redan visste. Det finns typ 50 upplagor av det mesta. Jag har hittat fler läsglasögon än jag orkade räkna, lika med tändare, batterier, ljus, block, ficklampor, presentsnören, dekorationer till paket, necessärer, plånböcker m.m

Min man åkte till stan på tippen med två släpvagnar, då var jag ensam. Jag höll på att bryta ihop och orken tryter. Precis då bläddrade jag i ett nytt block där det inte var något skrivet, då hittade jag pengar. Tack för något positivt 🙂 blir ett besök till banken för sedlarna har gått ut. Det minskar där, men det kommer ta lång tid innan vi är klara. Vill inte ens tänka på dom stora utrymmena i förråden som är fyllda från golv till tak.

Fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *