Röntgen och urladdning

Hej på er 🙂

Vi lämnade Viggo före 11 på förskolan. Jag hade tid 11,20 för röntgen, det gick fort när jag fick komma in. Sedan åkte vi hem och fick i oss lunch. Efter det vidare till mammas hus. Vi hann få ihop ca två timmar innan det var dags att åka hemåt och hämta Viggo.

Myrorna hade fullt upp med att bygga bo på bron vid ytterdörren igen, det kryllade. Jag gick faktiskt tillbaka till bilen fast min man tyckte att jag skulle hoppa över dom och gå in. Efter han gjort en insats så dom flesta var borta gick jag in. Ni som känner mig och ni som följt mig vet att huset inte är i bra skick, det är ofräscht rent ut sagt äckligt.

Jag var ensam inne i huset och min man höll på nere i källaren. Jag tänkte försöka fokusera på nedervåningen. Det är stundvis svårt och jag känner mig nästan som en yr höna, vet inte vart jag ska börja. Jag fick ihop 3-4 sopsäckar som ska slängas. Det är en lukt i huset som gör att jag inte mår bra, att det blir som kokonger av damm, rök och smuts när jag tar i saker gör det inte bättre. Men när jag fick mammas hår på mitt bröst brast det, då gick jag ut till bilen. Just det blev jag inte äcklad av, mer emotionell.

Satte mig i bilen och grät, försökte samla mig lite och ringde en god vän. Tårarna rann och jag hade nästan svårt att få fram orden. Just då visste jag inte om jag behövde kräkas, mådde fysiskt illa. När jag fått prata av mig ett tag kunde jag gå in och fortsätta. Min man blir väldigt fokuserad och körde på i källaren. Han fick riva i myr-boet som är under trappen till huset och så började han plocka ut en del bråte.

Det kanske var bra för mig att det inte blev fler timmar idag. Vi har tagit semester för att börja rensa, men röntgentiden ville jag inte boka om. Vi är tacksamma att det är ok med förskolan att Viggo är där, för med oss kan han inte vara. Allt idag ser jag som bonus. Hoppas det flyter på bra imorgon och att myrorna slutar envisas att vara där.

Kvällen blir lugn, får se om jag orkar något alls. Lite friskluft kanske.

Önskar er en trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *