Regn idag

Hej på er 🙂

Undrar om Zim känner på sig när det är dags för jobb 😉 I natt har han jamat så vi fick stänga in honom. Det tog tid innan vi kom till ro. Vid 3 var jag på toa och efter det ville Ikoz mysa i sängen. Jag fick se till så att han inte la sig på Viggo vilket han försökte göra flera gånger. Så höll det på fram och tillbaka till klockan ringde vid 5. *Jäsp*

Den här dagen hade jag kunnat hoppa över, en riktig skitdag. När vi kom till förskolan fick jag Viggo i min famn direkt och så goa kramar. Väl hemma lyssnade han och gick snällt och tvättade händerna, vi får kämpa med sådant annars. Att hämta hem en go och glad kille var precis vad jag behövde idag för att mitt humör skulle lyfta 🙂 ♥

Imorgon är det dags för röntgen. Sedan får vi se hur mycket tid vi hinner få ihop i mammas hus. Det känns både jobbigt och bra att komma igång och rensa där.

Min solstråle. Älskar översta bilden, den är verkligen fångad i rätt ögonblick ♥

Hoppas ni har haft en bättre start på veckan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.