Bra helg

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo 5,04, det går åt fel håll tänkte jag först. Men lyckades få honom att somna om till närmare 7,30. Tack för det 🙂

På kvällen igår tog vi en promenad till skogen, Viggo åkte vagn. Det är mycket uppför och nerför, jag stannade till ibland och tog någon bild. För att komma ikapp mina grabbar sprang jag. Vilken supportande man jag har, han skrattade och tyckte jag såg rolig ut. NÄ jag springer typ aldrig, men om jag väl gör det peppa mig i stället 😉

Viggo gillade det i alla fall, han log stort och ropade ”Mamma” när jag var en bit ifrån dom. Efteråt var jag trött, vi blev bitna av myggor annars var det mysigt ♥ När Viggo hade lagt sig för kvällen började det åska, det small rejält. Jag är åskrädd, så det är inte kul, men regn behövs. Himlen börjar bli mörk nu igen och det mullrar lite.

Idag har jag planterat klart mina pelargoner. Grabbarna tog en varsin skottkärra och bytte jord i en av pallkragarna, där ska jag så sallad och dill sedan. Så gulligt att Viggo vill göra lika som pappa. Lika när han klipper gräsmattan, sida vid sida går dom.

Vi har haft en bra helg och tankat sol, värme och energi. Det kommer att behövas, vi jobbar imorgon sedan ska vi börja rensa i mammas hus tisdag-fredag. När jag ska göra något har det ofta en förmåga att krocka med annat, det blev lika denna gång. På tisdag har jag tid på röntgen vid 11, så vi åker troligtvis till mammas hus efter det.

Det blir några dagars semester, men det känns inte som semester. Försöker tänka att det kommer lätta mitt sinne för det vi hinner ta hand om. Små steg på ett berg ♥

Skön söndag till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *