Snart blir det grillat

Hej på er 🙂

På helgen lyxar vi till det och sover tillsammans, Zim var tyst och lugn. Tidigt i morse hade jag god lust att skicka ner min (snarkande) man till soffan, blir det lika i natt gör jag nog det. Endera sov jag ok tidigare på natten, eller så började han snarka senare 😉

Viggo vaknade 5,15 i morse, för tidigt. En vardag kan vi få väcka honom klockan 6. Jag hoppas han kommer tillbaka till att sova till 7 i alla fall, det var riktigt skönt.

Känner mig nöjd att jag planterade blommor igår, däremot känns inte ryggen så trevlig, men det är en annan femma 😉 Jag har en del kvar och hade tänkt plantera mer idag, men såg att min man hade slängt sista gödseln jag hade när han plockade reda igår.

Vi var ute på baksidan tills Viggo skulle sova middag. Att lägga honom var lätt, trött kille vilket inte är konstigt, han la sig sent igår och klev upp tidigt i morse. När han sov moppade jag golven nere och min man åkte till Rusta och köpte en förvaringslåda att ha på altanen. Tidigare på förmiddagen dammsög han när jag och Viggo var ute.

Eftermiddagen spenderar vi både ute och inne. Min man har grillat, snart blir middag på altanen det ska bli gott 🙂 Njuter i fulla drag av att äta ute.

Nya förvaringslådan där Viggo kan ha sina leksaker 🙂 Blir bra när jag har fixat klart.

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *