Läkarbesök

Hej på er 🙂

Kändes riktigt bra i morse att veta att det var fredag 😉

Igår kom vi iväg på en skön promenad, Viggo åkte balanscykel ♥

Efter jobbet har jag varit på läkarbesök för mina ögon, det blev en remiss till ”ögon”. Jag är glad om jag kan få något som hjälper åtminstone lite. Jobbigt att gå med torra skavande ögon och dessa ”maskar” som far runt i mina ögon flera gånger/dag.

Middagen åt vi på altanen. Vi har varit och handlat fler pelargoner idag och på kvällskvisten handlade vi lecakulor och torrfoder åt katterna. Så nu har jag planterat mer, får dela upp det för att orka. Viggo och pappa var ute dom med och lekte.

Viggo gick och låtsades prata med skatorna och dom andra fåglarna. Han sa bland annat: ”Ni får inte bajsa på min gräsklippare”, haha 🙂 Han lät så gullig. Snart dags för sängen för honom, får se om den jordiga mamman får duscha eller natta.

Älskar den här tiden 🙂

 

Mina goa grabbar.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *