Nedräkning

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en lugn dag, min kropp kändes jättetrött. Om jag jobbat kanske allt gått av bara farten, men igår hade jag kunnat gå och lägga mig och sova middag i flera timmar. Fick huvudvärk nästan direkt jag klev upp, ett tag senare kom mensen.

Jag har inte orkat ta tag i tvättberget i tvättstugan på ett tag. Igår tog jag reda på kanske hälften, alltid något 🙂 Det är varken lätt att hitta kläder och inte roligt att stå och slita i högar där, i stället för i garderoben och lådor (jag behöver rensa bland mina kläder). Vi städade övervåningen också, min man dammsög och jag moppade golven.

I tisdags hämtade vi ut två paket. Badbyxor till Viggo och bikini till mig. Sedan hade jag valt ut ett gäng kortärmade tröjor till min man, han blev nöjd så jag får fortsätta som stylist ett tag till 😉 Det var ett paket med några shorts och T-shirts till Viggo med.

Jag är riktigt road av att ha en familj med skator hos oss. Gick ut med bröd och frön och bytte vatten i fågelbadet. Sedan kom mamma skata och plockade åt sig mat och dunbollarna struttar runt på gräsmattan. Nu kan vi ju inte gå ut och störa dom, hehe.

Härligt med fredag imorgon, jag har lite smått börjat nedräkningen till semestern 🙂

Goaste killen för några dagar sedan ♥

Fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *