Ny server

Hej på er 🙂

Igår hade jag skrivit ett långt inlägg och så blev jag utkastad, bloggen slutade fungera. Nu kör jag på en annan server, vi säger att jag har gjort en datahallsflytt 😉

Natten till igår var inget vidare, jag blev väckt många gånger. Klockan 00,00 vaknade jag av en rejäl smäll och flög upp ur sängen. Dörren till badrummet blåste igen, det blev korsdrag. Lätt att somna om efter det, jag tänkte direkt på ”spöken”.

Morgonen började (för) tidigt igår, min man tog tåget till Stockholm. Efter jobbet när jag hämtade Viggo på förskolan utropade han ”Mamma” glatt flera gånger och sprang mot mig. Han hoppade sedan nöjt upp i vagnen. Älskar sådana lätta hämtningar.

På kvällen hade jag styrelsemöte så Viggos farmor kom hit en stund. Min man skulle komma hem strax efter 19 om tågen gick som dom skulle och 19 började mitt möte.

Jag har varit sämre i hostan ett tag men har tänkt ”Bara två dagar sedan är det en ledig dag”. Nu i eftermiddag fick jag ett rejält sug efter att sjunga, så några låtar blev det fast rösten är ansträngd av hostan. Jag sjöng och mina grabbar dansade 🙂

Finaste mors dag rosorna, dom står ute på altanen än ♥

Skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *