Tittar in…

Hej på er 🙂

I morse drog Viggo till med sovmorgon till 7,30, det skulle vi kunna vänja oss vid 😉

Det fina vädret fortsätter och vi njuter så mycket vi kan. Jag hade tänkt plantera om några blommor men svetten lackar så det får faktiskt vänta. Lunchen har vi ätit på altanen, lax, potatis, sallad och god sås. Alltid lika mysigt att sitta där och äta 🙂

Viggo tog lång tid på sig för att komma till ro när han skulle sova middag. Inte så konstigt, det är varmt och att han sov länge. Ändå la jag honom en timme senare.

Skönt med kortvecka, ett avbrott mitt i för nationaldagen. Jag ska på ett läkarbesök på fredagen hos min husläkare, det gäller mina ögon. Annars hoppas jag att väderleksrapporten visar fel, såg att det ska bli kallare. Men slutet av veckan då ser det ut att bli varmare igen. Däremot borde det nog komma regn, nattetid vore toppen 😉

Hon som är så petig med sin egen kropp, men tycker andra är jättefina oavsett vikt. Det är jag det 😉 Alla är fina på sitt sätt. Min man fick mig att fastna på bild idag.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Tittar in…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *