Härlig dag

Hej på er 🙂

I morse tog Viggo sovmorgon till nästan 7, riktigt lyxigt 🙂

Vi är mest ute och njuter av vädret. Jag älskar sol och värme, men behöver gå in och svalka mig emellanåt. Viggo har fyllt poolen med nytt vatten, vi har lite i botten bara. Jag låg skönt på filten när jag plötsligt blev nedstänkt av iskallt vatten. Viggo tänkte inte på hur han riktade slangen, men då blev det fart på mig kan jag säga 😉

Viggo älskar jordgubbar så det har vi smaskat på ♥ Ikoz har varit ute en stund med oss, han är så lugn att ha med sig. Zim däremot försvinner till granntantens gård på några sekunder. Grabbarna har klippt gräsmattan i förmiddags, dom fixade åt henne med.

Ikväll blir det grillat. Vi äter nog på altanen och fortsätter mysa.

Spola vatten är roligt, men ska han bada behöver det vara varmt 🙂

 

Jag gillar inte bilder med ben och fötter 😉 Så sådana ser ni inte ofta här, men tycker den förmedlar en jäsig känsla.

Hoppas ni har en underbar lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *