Räkor på altanen

Hej på er 🙂

Klockan 4,19 ville Viggo kliva upp i morse, det ville inte jag 😉 Han var sugen på välling. Jag lyckades få honom att somna om, men för min del var det kört.

Jag har längtat hela dagen efter att få göra helg. Det härliga vädret gör att suget efter ledighet blir ännu större. Småtufft när jag redan i tisdags hade fredagskänsla för det var 30 grader varmt och kroppen sa ”semester”. Är glad för varje stund ute i finvädret.

I någon vecka har jag varit sugen på räkor, ikväll blev det äntligen egengjorda räksmörgåsar 🙂 Så gott och inte blev det sämre av att vi åt ute på altanen i värmen.

Sedan tog pappa fram chipsskålen, Viggo var snäll och gav mig flera chips. Han är 3 år och har aldrig ätit godis, jo en klubba som en pizzaägare gav honom när han var ledsen på pizzerian en gång. Då hade vi inte hjärta att säga ”Den får du inte äta”. Äter han lite chips ibland, vilket är sällan så gör det inget. Glass får han däremot något oftare.

Jag kan fyllas av en varm lyckokänsla och känna mig så tacksam för min fina familj, ikväll var ett sådant tillfälle. Sedan kan det gå en stund så gör Viggo något hyss 😉 Men jag njuter i fulla drag av dom mysiga stunderna vi har tillsammans ♥

 

Mina grabbar ♥

Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *