Sått sallad

Hej på er 🙂

Vi spenderar en hel del utomhus och tankar sol och värme ♥

Nackdelen är att våran övervåning är dåligt isolerad, det blir så varmt. Det ihop med semesterkänslan gör att vi varit uppe lite senare än vi borde. Även om klockan bara tickar mot 21,30 så märker vi skillnad. Både jag och min man har varit trötta idag. Han har ändå turen att sova ostört på soffan 😉 Jag vaknar av diverse saker varje natt.

När vi hämtade Viggo idag på förskolan fick vi höra att fröknarna hade bett barnen sjunga med vid fruktstunden. Dom menade att det bara var fröknarna som hördes. Den enda som tog ton och sjöng var Viggo, det är mammas kille det 🙂

I eftermiddag har jag sått sallad i en blomlåda. Min tanke är att så mer fröer i en pallkrage, men innan jag gör det vill jag ha något att täcka över med. Ett år när jag precis hade gjort klart kom det en katt och krafsade, så mina jämna rader blev ojämna. Sedan känns det fräschare att veta att vi kan stänga för så dom slipper gå där.

I morgon bitti är det dags för 3-års kontroll på BVC, hoppas allt går bra ♥ 🙂

Ute är det nya inne 😉 Ingen som har lust att piffa inne i finvädret.

Ha en fortsatt fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *