Grattis på 3-års dagen

Hej på er 🙂

Grattis älskade goa Viggo, tänk att han redan är 3 år ♥ ♥ ♥

Morgonen började med att jag klev upp tidigare än vanligt, klockan gick dessutom fel så det var ännu tidigare 😉 Jag har varit vaken till och från i natt för Viggo har hostat. Strax före 6 vaknade han och då blev det paketöppning i sängen. Tänk om man var så pigg och glad vid den tiden på dygnet. Han gillar att öppna paket så han var nöjd ♥

Efter jobb och förskola gick vi in på Ica och köpte en varsin glass. Sedan satte vi oss utanför där dom har en liten fontän, Viggo gillar att titta på ”spola vatten” så han hamnar gärna där. Jag hämtade ut ett paket där också med ett par skor och ett linne.

När vi ätit mat hemma gick Viggo och jag ut. Vi har badat fötterna i poolen, det svalkade skönt i denna 30 graders värme 🙂 Vi satte oss i hans tält också, de var roligt. Pappa passade på att dammsuga av golven inne lite snabbt. När han kom ut ”tappade Viggo öronen” och sprang iväg så pappa fick rusa efter. Sedan blev det utegångsförbud för resten av kvällen, det var inte uppskattat men han behöver lära sig att lyssna.

Önskar att Viggo somnar tidigare ikväll och att jag får sova mer. Just nu kör vi AC:n i Viggos rum, ska köra den i sovrummet med. Vi får svalt en stund då i alla fall.

Han brås på sin mamma, vattnet behöver vara varmt 😉 Men fötterna gick bra att bada.

 

Brandbilen som han fick av oss blev en favorit. Han fick ett paket skickat med post från mormors kusin, det var fint gjort och uppskattat ♥ Han har aldrig träffat henne ♥ Han fick ett gulligt kort från en annan av mormors kusiner som bor i Västerås. Jag drog en lättnads suck, jag har varit lite orolig att det hade hänt något för det var ett tag sedan vi hördes. Jag bad om att Viggo skulle få ett vykort där hon hade satt dit klister-hjärtan och stjärnor och det låg i postlådan idag, tack 🙂 ♥

Två nya båtar som han fick av oss.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *