Vädret levererar

Hej på er 🙂

Tänk att maj månad skulle bli så otroligt härlig ♥

Vi har varit ute på baksidan i värmen. Pappa byggde ihop tältet som Viggo fick i present av morfar och hans fru, dom var här igår och fikade. Den som gillade tältet bäst var nog Ikoz, han är en rolig katt. Stor skillnad på honom och Zim, Ikoz nöjer sig med att lugnt strosa runt på gården medans Zim springer över till granntanten nästan direkt.

Semesterkänslan vill gärna infinna sig. Känner mig inte direkt manad att gå in i tid för att ta en dusch med hårtvätt. Sedan ställa mig och svettas för att jag måste blåsa håret torrt och platta det och helst hinna i säng före 21. Fungerar inget vidare, speciellt inte med tanke på att nattningen av Viggo dröjde till 20,45 ikväll igen.

Det gäller att prioritera, vi behöver tanka sol och värme. Jag är i alla fall ren 🙂

Imorgon fyller våran goa kille 3 år. Kalas har han ju haft i helgen, men vi ska så klart gratulera honom på morgonen med några paket. Största presenten från oss fick han för ett bra tag sedan, den nya balanscykeln. Så det blir något litet imorgon ♥

Kalasbilder ♥

Bilden längst upp i gräset är från i eftermiddag. Tyckte han var så gullig när han gick och satte sig och plockade blommor 🙂

Fortsatt fin kväll till er om ni är nattugglor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *