Mors dag

Hej på er 🙂

Jag fick så fina rosor av Viggo i mors dags present ♥ ♥ ♥ Tänker på min mamma, det är första mors dag utan henne. Saknaden och sorgen gör sig påmind lite extra idag. Jag försöker vara stark och vill tårarna ut får dom vänta, vi får besök idag med.

Viggo har sovit i egen säng hela natten. Vore det inte för att han har börjat hosta kanske han hade sovit längre, nu hörde jag att han var vaken före 5,30. I regel sover han till ca 6,30 på helgerna. På vardagarna kliver han upp vid 6, ibland får vi väcka honom.

När det var dags för middagsvila var det inga problem att få honom att somna, trött kille som jag kunde gå ifrån vid 12. Det är samma tid som han brukar somna på förskolan.

Solen skiner idag med och det är lagom temperatur, så härligt 🙂

Bild på mig och Viggo igår kväll när gästerna hade åkt hem ♥ Balanscykeln som han fick av mig och pappa i för tidig 3-års present.

Skön söndag till er och grattis till alla fina mammor där ute 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.