30 grader varmt

Hej på er 🙂

Med så pass upphackad sömn på nätterna blir helgerna väldigt viktiga.

Återhämtning, vila och mer sömn är ett måste när helgen kommer. Den här helgen blir det fullt upp med Viggos 3-års kalas imorgon, självklart är det roligt 🙂 Idag har vi haft 30 grader (kanske mer) och vi har haft en del att förbereda inför morgondagen.

Jag har köpt fler Mårbacka-pelargoner som jag ställt ut på altanen. En planterade jag i en större kruka, men svetten rann av mig så dom andra får vänta. Min man flyttade ut möblerna på gräsmattan och spolade av altangolvet från pollen, möblerna fick sig en avspolning dom med. Det blir gult fort. Kalaset blir troligtvis utomhus imorgon.

Viggo har inte varit på sitt bästa humör, 3-års trotts kan verkligen pröva tålamodet 😉

Igår fick jag en komplimang, när man känner sig trött och sliten landar en komplimang extra bra. Fick höra att jag strålar, att det lyser om mig. Tror att jag har det fina vädret att tacka mycket för, jag mår som bäst av sol och värme 🙂

Varmt inne, hoppas vi lyckas få ner temperaturen lite innan det är dags att natta.

Fortsatt skön fredagskväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *