Årsstämma igår

Hej på er 🙂

Igår hann jag inte skriva, det är sällan det händer (typ aldrig)

Vi hade årsmöte med föreningen vi bor i, det skulle börja 19,00. Jag hoppades att det skulle ta drygt en timme. Han vi kallar in för att hålla i mötet trodde det var idag, så vi fick vänta på att han skulle komma efter att vi ringt honom. Vi kom igång 19,30.

När allt hade gåtts igenom bjöds det på soppa, bröd, kaffe och fika. I våran förening bor det många pensionärer och dom hade ingen brådska hem. Själv vill jag helst lägga mig 20,40-21,00 för att hinna skramla ihop någon sömn alls. Eftersom jag sitter i styrelsen måste jag stanna kvar, vi hade möte direkt efteråt. Hem kom jag 22,10 🙁

Var bara in i duschen, borsta tänderna och i säng ca 22,30. Viggo vaknade då och kom över till min säng, maken valde att sova på soffan. Han väcker mig när han snarkar och tydligen sover han bättre där än i Viggos säng 😉 Jag vaknade några gånger i natt. Vid 4,30 kom Ikoz och ville gosa en kort sväng, lagom för att väcka mig, god morgon.

Idag har jag varit trött(are) Skönt att det är fredag imorgon. Däremot blir det ingen direkt vila eftersom vi ska förbereda Viggos 3-års kalas som är på lördag.

Nu blir det middag på altanen i värmen, det mår jag bra av 🙂

Vi har inte mycket syrener, lite grann precis nedanför altanen. Doften ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *