Provsvar

Hej på er 🙂

En natt är ingen natt, två nätter då börjar det kännas. Dålig sömn är vardagsmat 😉 Tur jag får vila lite mer på helgerna i alla fall för att orka hålla ihop.

I morse skulle väckarklockorna ringa tidigare än vanligt igen, dom ringde aldrig för jag var som vanligt redan vaken. Min man har varit i Stockholm. Till jobbet åkte jag med arbetskompisar och hem tog jag bussen. Snabbt in och hämtade vagnen, sedan till förskolan och hämta Viggo. Hans gudmor följde med och har varit hos oss i em/kväll.

Dagen har varit känslosam. Jag har haft en del tankar och oro för människor jag bryr mig om ♥ Det känns även i hjärtat att Viggos kalas närmar sig och att det blir första kalaset för honom utan mormor ♥ Sedan är det andra saker som har gjort mig ledsen.

Idag fick jag provsvar, jag har zinkbrist, det hade jag förra året med och fick medicin för. Sedan har jag även brist vitamin D, vitamin B12 och folsyra. Blir mediciner för det.

Jag borde ligga i sängen redan, men nattningen av Viggo tog tid och min man kom hem 19,30 så tiden efter det har runnit iväg. Bäst att avrunda nu 😉

Trädet på framsidan, jag njuter så länge det varar. Vackert 🙂 ♥

Natti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *