Bra start

Hej på er 🙂

Det blev alldeles för lite sömn i natt, spelar ingen roll vad vi gör. Känner mig ändå nöjd med hur bra jag har tagit mig genom dagen. Hoppas och önskar oss en bra natt i natt 😉

När vi kom till förskolan idag var alla Viggos kompisar ute, men inte Viggo. Gissa om vi började fundera, vi fick höra då att han var inne. När vi kom in var det tyst förutom att en fröken slamrade med disken, jag trodde nästan att dom hade tappat bort honom. Han hade gjort något dumt och fick därför inte följa med ut. Han satt skamset i soffan och tittade på kompisarna som lekte ute. Det var mindre roligt, han är 3-års trotsig och det kan vara rätt påfrestande för oss alla. Bra att dom gjorde en markering.

Väl hemma var det som han glömde nästan direkt och började göra saker han inte får göra. Pappa tog honom till sitt rum och där fick han vara en stund. I eftermiddag/kväll har vi varit ute en hel del och lekt. Det har varit väldigt varmt och skönt.

Eftersom vi fick besök igår fick städningen stryka på foten. Idag har vi hjälpts åt att städa nere. Min man har dammsugit och jag har moppat golven. Nattningen av Viggo gick för en gångs skull ganska fort, men så la han sig något senare ♥

Älskar köket extra mycket på morgonen när solens strålar letar sig in. Det är finare i verkligheten än på bild. Mårbackorna i fönstret är pricken över i:et 🙂

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Bra start

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.