En hel natt

Hej på er 🙂

Viggo sov i sin säng hela natten, jag blev rätt förvånad när han kom in till oss 6,30 🙂 Jag nattade honom lite senare än vanligt igår och han somnade ganska fort.

I morse fick jag dra mig i sängen igen. Viggo hade pratat med pappa om mormor. Han hade sagt att vi kunde flyga flygplan till mormor i himlen, att han älskar mormor och att hon satt i våran soffa. Pappa blev rörd av dom fina tankarna och orden ♥ Tänk om det var så att det gick att flyga flygplan och hälsa på våra kära som har lämnat oss ♥

Vi har varit ute nästan hela dagen idag med, underbart. Ett tag efter Viggo hade sovit middag kom hans farmor och hennes sambo hit. Vi har lekt på baksidan med Viggos ”snurr-snurra”. Det blåste en del så vinden tog tag i den rejält, trodde den skulle hamna på hustaket en gång, men vi hade tur så den landade på våran framsida.

Helgerna ger verkligen mersmak och semesterkänsla när vädret är så här härligt 😉

Häcken på våran baksida.

Fortsatt skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *