Härlig dag

Hej på er 🙂

Nattningen av Viggo igår kväll berörde mig. Vi pratade om mormor och han sa så gulliga saker ♥ Jag lyckades svara, men när han blev tyst hoppades jag att han hade somnat för tårarna brände innanför ögonlocken. Sedan släppte jag ut dom, tårar behövs. Det går längre mellan gångerna fast jag tänker på henne varje dag ♥

I natt kom Viggo in till oss vid 1,45. Tycker han är så go när han kommer knatande med sin vattenflaska och jag vaknar av att han dricker vatten. Sedan ställer han den på mitt sängbord och kryper ner. Snarkande maken fick flytta till Viggos säng 😉

I morse vaknade Viggo 6,30 det är sovmorgon för oss. Efter denna vecka var det välbehövligt att jag fick dra mig i sängen ett tag till. Dagen har levererat fint väder och vi har varit ute mestadels. Jag mår som bäst av sol och värme. Jag har planterat om dom två Mårbacka-pelargonerna jag köpte i torsdags. Frukost, lunch och middag har jag ätit på altanen, mysigt. Till middag blev det grillat, han lagar så god mat min man 🙂

Förra året fick jag knappt en gnutta sol för jag åt medicin så jag inte fick vara i solen. Läkaren på hudkliniken har sagt att jag bör undvika sol även i år (för alltid?) Rosacea är den enda hudsjukdomen som kan förvärras av sol. Jag älskar sol så jag försöker få färg på kroppen i år i alla fall, är väldigt försiktig med ansiktet men det får lite sol.

Tittar ut genom fönstret och ser Viggo leka med bollen, jag är så glad och tacksam att jag har min lilla underbara familj ♥ Katterna har varit ute idag dom med ♥

Älskar vårat träd på framsidan när det blommar ♥

Hoppas ni har haft en härlig dag och får en underbar kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *