Äntligen fredag

Hej på er 🙂

I natt kom Viggo in till oss 2,15, härligt när han sover i egen säng lite längre ♥

Idag har jag haft en knas-dag, det är sällan jag upplever att orden kommer ut fel ur munnen på jobbet. Hemma händer det titt som tätt, men på jobbet brukar jag vara skärpt. Blev smått frustrerad på mig själv, måste vara att jag är trött 😉

Verkligen tur att det är fredag, jag önskar att helgen ger välbehövlig sömn och energi.

Till middag blev det pizza, det var min man som bestämde och det var riktigt gott. När jag hade ätit klart stoppade jag i mig två Alvedon, huvudet känns som det ska sprängas. Kanske inte den fredagskänslan jag hade väntat mig, men det ger sig väl hoppas jag.

Våran häck på baksidan har sagt ”pang” över natten, nu tycker jag att vi börjar få det insynsskydd vi uppskattar att vi har på sommaren. Grabbarna har gått ut, jag ska ta med en varsin kopp kaffe till mig och min man och göra dom sällskap 🙂

Önskar er en riktigt mysig fredagskväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *