Provtagning

Hej på er 🙂

Idag tog jag tag i och ringde HC och frågade om sköterskan jag känner mig trygg med var där. Det var hon, så efter jobbet åkte jag direkt till sjukhuset. Men då fick jag höra att hon hade varit där och gått hem för dagen för hon hade blivit dålig.

Jag ville inte behöva åka tillbaka igen och det var inte den sköterskan jag känner mig obekväm med i alla fall. Efteråt var jag svettig i händerna. Jag frågade hur många rör hon tog, sex rör. Tur jag inte tittade så noga på rören före 😉 Fick veta av henne att dessa prover egentligen skulle tas före klockan 10 på fastande mage.

Det hade inte läkaren sagt något om. Hade jag tagit proverna direkt efter läkarbesöket när jag var där förra veckan hade det varit samma sak, en eftermiddag. För någon dag sedan fick jag en kallelse för att röntga ansikte, hals och bröstkorg.

När min man och Viggo hämtade mig frågade min man vad jag ville göra. Jag hade sagt innan att jag ville belöna mig med att äntligen åka till favoritblomsteraffären. Jag var urladdad och svarade att jag ville hem. Han undrade om jag inte ville ha pizza, men det nappade jag inte heller på. Efter en stund sa jag att jag ändå ville åka till favoritstället så fick det bli som det blev. Jag laddade om och fick med mig blommor hem.

Äntligen står det två Mårbackor även i köksfönstret 🙂 köpte några andra blommor med. När vi kom hem var vi vrålhungriga. Ikväll har vi fixat en del här hemma. Fredag imorgon är verkligen välkommet. Hoppas det blir varmare igen i helgen.

 

Viggo gillar att titta på sköldpaddorna ♥

Ha det bra.

4 svar på ”Provtagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *