27 grader

Hej på er 🙂

Vilka underbara dagar, vi tankar energi, sol och värme ♥

I natt var katterna lugna. Men eftersom jag fortfarande har problem med hosta dricker jag en del vatten, vilket så klart resulterar i toalettbesök. Var upp flera gånger i natt. Det är som magiskt att nätterna ska bli upphackade, sedan varierar orsakerna 😉

Vi har myst på baksidan idag med. Viggo älskar att vattna mina blommor och helst häller han ut vatten på gräsmattan eller altanen som han kan stampa i 🙂 När vi kom hem var det 27 grader, mot kvällen blev det kallare. Vad fort det går att vänja sig och tycka att det ska vara varmt. Imorgon ser det ut att bli 16-17 grader när vi slutar.

Ser fram emot helgen och hoppas på fint väder och massor av god sömn.

Viggo kan det här med att vattna med stil 🙂

Hoppas ni har haft en härlig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *