Lång dag

Hej på er 🙂

Nu är det dags att dra till med några nätter med vettig sömn om jag ska orka.

Min man ställde våra klockor igår, dom skulle ringa ännu tidigare i morse. Fem minuter efter att min skulle ha ringt hoppade Ikoz upp i sängen. Dom där nya klockorna han har köpt verkar vara svåra att förstå 😉 Jag vill gärna ha koll på läget, så jag hade lagt min mobil ute i hallen och ställt den en stund senare, så upp i tid hade vi kommit ändå 🙂

Min man har varit i Stockholm idag och åkte hemifrån före 6 och skulle komma hem ca 20,15. Men tåget han skulle byta till var inställt så han hoppade på ett annat tåg och åkte till grannstaden och tar bussen hem. Har jag tur så kommer han hem vid 21, dessa tåg. Jag hade hoppats på att vi skulle ha hunnit lagt oss tills dess, är så trött.

Viggo och jag har haft en bra dag. Efter förskolan tog vi en kort promenad i värmen. Sedan åt vi mat och fixade inne. Vi var ute ett tag på baksidan, han hjälpte mig att vattna blommor 🙂 Tänk att det är så roligt med vatten. Nattningen tog ca 40 min.

Jag hoppas han sover gott, tänkte försöka skutta in i duschen fast jag är ensam.

Solens strålar tidigt i morse. Tur vi har underbart väder 🙂

Ha det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *