Värme

Hej på er 🙂

Vädret har levererat idag med, det har inte varit så lockande att sitta inomhus 🙂

Natten var ingen ”hit”. När Viggo kom in till oss blev hjärtat lite extra varmt. Han hade med sin vattenflaska som han som vanligt ställde på sitt underlägg på mitt sängbord, han hade också tagit med sig en liten blå bil som fick stå bredvid. Gullplutt ♥

Jag funderade om jag skulle be min snarkande make gå till Viggos rum som vanligt. Bestämde mig i stället för att testa att lägga mig i hans säng, men det var lönlöst att sova. Vid 2,30-3,00 tänkte jag att jag skulle kunna sätta pengar på att Zim skulle jama vid 4, han är inne i den svängen, 3,59 började han 😉 Strax före 5 ringer klockan.

Det är tur att solen och värmen gör att humöret lyfts. Efter helgen känns det nästan som att huvud och kropp vill gå in i semester-mood. Älskade sommarkänsla.

Efter jobbet har vi varit ute på baksidan, det har varit riktigt varmt, vi åt middagen där. Det vore underbart om sommaren kan få fortsätta i den här stilen.

Sena inlägg och utomhus-bilder, som det bör vara denna tid ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Värme

    • Ja underbart 🙂 Precis min tanke som knappt fick en solgnutta förra sommaren då jag åt medicin och måste undvika solen. I år tänker jag i alla fall få lite färg på benen 😉 God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *