Strålande väder

Hej på er 🙂

Vi har haft en härlig och bra helg som verkligen gett mersmak ♥

Igår kväll tittade vi på Eurovision fram tills att alla hade uppträtt, då gick vi och la oss. Min man är inte jätteintresserad och båda tänkte på morgondagen. Jag tog en paus och gick på toa, givetvis när vinnaren uppträdde 😉 Men den låten föll mig inte i smaken.

I morse åt jag frukost på altanen och sedan lunch, ibland blir det att vi äter på olika tider. Idag har jag sått frön på framsidan i det ”hopplösa” landet, bredvid ytterdörren. Solen skiner för lite där, jag är glad om jag får någon blomma. Förra året blev det inget sått alls. Så planterade jag om mina Mårbackapelargoner och tog några sticklingar.

Den mesta av tiden har vi spenderat utomhus. Viggo är en riktig ute-kille. Ikväll har jag försökt klippa av en bit på längden på hans hår när vi var ute, men han sitter ogärna still. Vi har haft 25 grader, säkert mer, nästan så det har känts som semester 😉

Häcken på baksidan blommar, snart har vi vårat insynsskydd.

Hoppas ni har haft en riktigt skön och fin söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *