Städad altan

Hej på er 🙂

Idag har min man städat våran altan. Vi har suttit där ute ett tag, men med tanke på att vi varit sjuka har vi inte orkat ta tag i städningen. Nu känns det fräschare och roligare att vara där, när golvet och möblerna är rena och doftar såpa 🙂 Mitt piff som är kvar.

Längtar efter ett besök till favoritblomsteraffären. I år är första året som jag har missat att plantera penséer. Det var kallt ute länge, sedan hade vi sjukstuga i flera veckor.

Vi har varit ute och njutit av vädret större delen av dagen. Min man var i pysslar-tagen så han klippte gräsmattan på baksidan för första gången i år. Men lika som igår så kom åskan och regnet. Viggo fick gunga in i det längsta, sedan gick vi in. Älskar den här tiden då allt börjat grönska. Hoppas det fina vädret och värmen får hålla i sig nu.

Jag hade tänkt så fröer på framsidan och plantera om pelargoner, men regnet fullkomligt vräkte ner så det var bra att jag inte hann börja. Till middag blev det grillat och vi åt ute på altanen fast vädret inte var det bästa, mysigt.

Ikväll har jag gjort något som var väldigt länge sedan, jag har sjungit 🙂 Förut sjöng jag nästan varje dag, det var som terapi. Efter jag blev gravid har jag haft en hel del problem med hals/röst/hosta och varit mycket sjuk, jobbet sliter också. Rösten var inte lika stark som den brukar vara, men efter en stund blev den glasklar. Roligt.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *