Frissan

Hej på er 🙂

Natten var som det brukar, vi får vara glada att vi fick en natt utan störningsmoment 😉

Ledig dag, det innebar frisörbesök för min del. Skönt och härligt tänker nog dom flesta, vilken gnällkärring jag är som tycker att 11,00-16,40 känns i ryggen och är lite långt. Men vill man vara fin får man lida pin 😉 Idag har jag gjort foliéslingor + nyansering.

Mitt hår tar lång tid därför får jag klippa mig vid ett annat tillfälle, så det är redan gjort. Jag går ungefär en gång i kvartalet. Gillar massagen i hårbotten vid hårtvätten, då skulle jag nästan kunna somna. Idag var det en man inbokad hos min frissa vid 15,00. Det var inte hon som hade bokat in honom utan kvinnan som äger salongen. Det bidrog kanske lite till att det drog ut på tiden. Hon klippte honom när jag satt med färg i håret.

När jag kom hem ca 16,50 var jag vrålhungrig, tur att min man hade förberett tacos det smakade riktigt bra. Sedan har vi varit ute, på slutet började det åska igen. Viggo är så gullig, när det blixtrade sa han att det var Blixten Mcqueen 🙂 Han hade jätte kul med sin ”snurr-snurra” och ännu roligare när Ikoz började jaga den när den for iväg ♥

Snurr-snurran som Viggo kallar den.

Lilla snigel akta dig har fått en ny betydelse, Viggo gillar att peta på dom.

Önskar er en fortsatt mysig fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *