Mormors hus

Hej på er 🙂

Det är knappt så jag tror det själv, i natt var Zim tyst hela natten, ingen av katterna gick på lådan och gjorde nummer två och Viggo sov i egen säng till 4,20 😉 Rekord. När han kom in till oss hoppades jag att han skulle somna om, vilket han gjorde till 6,20.

Min man skulle till grannstaden och hjälpa sin pappa med båten. Även fast jag var trött följde jag och Viggo med för att åka till hans farmor och hennes sambo. Där har vi myst idag. När pappa var klar med båten kom han till oss, vi blev kvar ett tag till sedan åkte vi och hälsade på gammelfarmor en stund vilket hon blev glad för.

När vi ändå var i krokarna tog vi en tur till mormors hus. Det vi trott varit ett myr-bo är troligtvis två. De flesta av dom i källartrappen verkar ha strukit med efter min man var där tidigare i veckan. Sedan är det fullt vid trappen in till huset. Grannen kom över och följde med min man ner i utrymmet under trappen, där kryllade det.

Det är så fint hos mamma nu i trädgården med alla vitsippor. Kontrasterna är som dom brukar vara på våren, snö och vitsippor uppe vid huset. Ett år när jag var yngre tog mamma en bild på mig när jag hade bikini och stod bredvid en snöhög 🙂 ♥

I kväll har vi ätit middag på altanen. Härlig dag.

Viggo passade på att leka med snön ♥

 

Hoppas ni har haft en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *