Heldagsutbildning

Hej på er 🙂

Natten i natt var ungefär som innan, det börjar kännas nu 😉

Idag har jag haft en heldag på jobbet för vi hade utbildning. Jag har inte jobbat en heldag på år (jobbar 80 procent) Det känns nu kan jag säga och just ikväll har vi styrelsemöte med föreningen där vi bor. Hade gärna haft det en annan dag.

Imorgon är det skön ledighet, då ska min man åka till grannstaden och hjälpa sin pappa och masta på båten. Får se vad Viggo och jag gör under tiden, det lät som det kan ta flera timmar. Jag är så trött så jag får nog skriva mer en annan dag. Det kändes inte helt rätt när jag spolade vatten i kaffekoppen och tänkte ha det i stället för mjölk, sedan gick jag ifrån koppen och satte mig igen och undrade vart mitt kaffe blev av 🙂

Efter min man varit i mammas hus kom han med denna tulpan till mig på jobbet, från hennes trädgård. Den fick följa med hem idag, tänker på mamma ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *