Läkarbesök

Hej på er 🙂

I går kväll försökte jag tänka ut ett sätt som skulle göra att vi fick sova mer 😉

Vi provar det mesta, ibland fungerar det. När Viggo vaknade fick han komma över till mig och pappa la sig i hans säng. Vi hade pratat om att stänga in Zim som jamar om nätterna, men när han kom upp till övervåningen och la sig snällt i badkaret fick han vara kvar där. En stund senare kom Ikoz dit och buset var igång (bråket?)

Vi stängde in Zim och la oss igen. Ett kort tag senare hörde vi Ikoz som jamade och krafsade på dörren för att ta sig in till sin kompis. Viggo var ju med mig så jag ropade till min man att stänga in Ikoz tillsammans med Zim, vilket han gjorde.

När min man hade lagt sig igen ställde Ikoz sig och krafsade för att ta sig ut i stället. Gaaah! Släpp ut honom ropade jag. Då gick han och la sig på mattan i Viggos rum (Ikoz alltså) 😉 Då hade det gått över 1,5 timme från att vi gått och lagt oss.

Efter jobbet idag hade jag ett läkarbesök. Jag frågade en del, men fick inga riktiga svar. Får se vad som händer. Provtagningen blev inte av, jag var inte i form och när jag såg den sköterskan jag tycker sticker sämst, valde jag att avstå. Hon sa ”Ja du gör som du vill”. Kunde inte få ur mig ”Jag tycker du sticker dåligt” 😉 Nya tag till veckan. Läkaren sa att jag kan ringa och höra om den sköterskan jag har förtroende för är där.

Ikväll var det ett möte om sophantering i lokalen, jag orkade inte så min man fick gå, det är oftast han som slänger sopor. Jag har försökt natta Viggo i ca en timme, pappa fick ta över när han kom hem. Nu äntligen har han somnat, när det är dags att sova själv.

Sent inlägg, hoppas ni har haft en bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *