Måndag

Hej på er 🙂

Då var en arbetsdag gjord på denna kortvecka 🙂

Trött är bara förnamnet denna måndag. Zim har jamat som en galning i natt. Sedan turades katterna om att gå på lådan och göra nummer två vid 3,00 och 3,30. Tur vi la Viggo i våran säng direkt igår kväll, ett moment mindre i denna hackiga sömn 😉

Igår kväll färgade jag utväxten på mitt hår, få bort lite grått inför min frisörtid på fredag. Jag brukar göra så, även om det inte täcker helt blir det finare med slingor sedan.

Min man har varit till mammas hus och tittat på läget med myrorna idag. Dom har börjat bygga bo i bråte som finns i källaren, sådant som egentligen skulle ha städats bort fick jag höra. Han har rensat ut en del och ska tillbaka imorgon med en släpvagn.

När vi hämtade Viggo på förskolan frågade jag hur han hade haft det. Svaret om hur han ätit gjorde mig glad ”Som en häst”, det är sällan vi får höra det. I eftermiddag har vi varit ute i finvädret. Det blev en hundrunda med Viggos balanscykel, lek i lekparken och på baksidan. Hoppas verkligen det fina vädret får fortsätta, så underbart 🙂

Lekparken på området där vi bor.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *