Busringning

Hej på er 🙂

Gårdagen var en härlig dag med underbart väder ♥

Vi gjorde det bästa av dagen och hela familjen var nöjda 🙂 På kvällen blev det en långdragen nattning av Viggo på ca en timme. Jag var med honom först, sedan fick pappa ta över. Han kom ner strax efter 21. Då myste vi i soffan framför en serie.

Dagen idag började med att min mobil ringde. Ett okänt nummer och en okänd herre som pratade om ett stopp utanför våran fastighet och undrade om vi hade märkt något. Jag fick lite panik och blev rädd att det var mammas hus det gällde, därför nämnde jag vårat bostadsområde men fick inte svar på om det var det området det gällde.

Jag tyckte samtalet lät konstigt från första stund. Han bad mig att spola i toaletten på den stora knappen, som om man hade gjort nummer två och se om det fungerade som det skulle. När samtalet var avslutat fick jag ett sms från min kusin som skickade länken till en ”busringning”. Haha SKIT kul, han gillar att försöka blåsa mig 😉

Förmiddagen har vi ägnat åt att städa nedervåningen noga. Min man dammsög och jag har moppat golven. Han drog av golven uppe med, skönt. Viggo sover middag, när han har vaknat ska vi nog gå ut i finvädret tillsammans. Till kvällen blir det grillat.

Gerbera är en av mina favoritblommor.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Busringning

    • Min mage har varit lite ur form idag med, men jag hoppas/tror jag klarar mig. Vi har haft en så bra helg vi kan, med tanke på omständigheterna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *