Strålande väder

Hej på er 🙂

Vilket underbart väder vi har haft idag, riktigt sommarkänsla 🙂 ♥

Jag åt årets första frukost på altanen. Viggo och pappa har ätit lunch och glass ute.

Det är Viggo som är piggast i våran familj just nu, så med tanke på vädret och honom har vi varit ute större delen av dagen. Både min man och jag är oroliga i magen, men jag hoppas det håller på att vända för min man och att det inte blir mer än så för mig.

Viggo har sprungit utanför våran gård så han blev alldeles svettig, jätteroligt tyckte han. Som jag skrivit förut, vi bor helt perfekt. Vi har inte den största trädgården, den är lagom och precis utanför oss har vi en fotbollsplan och stora gräsmattor att leka på.

Vi gick en ”hundrunda” så Viggo fick cykla. Tyckte det kändes lite olustigt att bege oss en bit ifrån en toalett, men det gick bra 😉 Sedan lekte vi i lekparken en stund.

Min man tänkte från början att vi skulle grilla ikväll, men han har inte någon direkt matlust, inte jag heller egentligen. Jag hoppas det blir grillat imorgon i stället. Idag har jag och min man varit tillsammans i 7,5 år ♥ Vi ska mysa så gott vi kan ikväll ♥

Finaste killen. Det är roligt att hoppa från brunnen och springa i backen ♥

Blev mindre och mindre kläder ju längre dagen gick, varmt och skönt 🙂

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *