Bubbliga magar

Hej på er 🙂

När det känns som det aldrig tar slut.

Min man mådde inget vidare i sin mage igår kväll och det fortsatte för honom i natt. Både Viggos och min mage har varit (är) bubbliga. På förskolan finns det tydliga regler om att när någon i familjen har kräkning/diarré ska barnet hållas hemma, detta för att undvika att smittan förs vidare. Så jag har vabbat med Viggo idag.

Eftersom min man har möjlighet att jobba hemifrån blev det lösningen. Han går en utbildning på distans, han sköter upplägget till stor del själv, så han har pluggat idag. Skulle han bli sämre hade han kunnat avsluta arbetsdagen. Mot eftermiddagen har han sagt att magen känns lugnare. Vi hoppas verkligen att Viggo och jag klarar oss.

Jag brukar knappt kunna sova en blund vid blotta tanken av magsjuka, speciellt när jag är oroad för Viggo. Men igår gick vi och la oss strax efter 20,30 och jag har sovit mer än på länge, tvärslut. Även fast min man har varit upp på toa och Viggo har vaknat några gånger. Det är jag tacksam för i alla fall, för sömn behövs 🙂

Bilder i repris.

Önskar er en riktigt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.