Vind i seglen tack

Hej på er 🙂

Vid 3,30 började Zim jama. Viggo sov oroligt och har drömt. Jag har vaknat av att han har gnytt till och emellanåt har jag fått en fot eller hand i sidan, han känner så vi är där. Före klockan skulle ringa vaknade jag av min man som tittade om han hade feber. Alltid lika spännande nätter här 😉 Ändå har jag sovit mer i natt än natten före, tjoho.

Idag har min man jobbat från kontoret igen, skönt att vara tillbaka där båda två. Jag är glad att det var igår jag åkte buss hem och inte idag, det har regnat länge nu.

När vi skulle hämta Viggo fick jag veta att han hade sagt att han hade ont i magen. Han kan säga allt möjligt, ibland saker han har hört, det behöver inte betyda något. Så skulle vi åka hem, då såg vi lappen om att det går magsjuka på dörren. Slutar det aldrig?!

Imorgon är det fredag och jag ska klippa mig efter jobbet 🙂 Har bestämt att hela familjen ska sova gott i natt och vakna pigga och helt friska imorgon.

Helgens blommor.

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *