Arbetsdag

Hej på er 🙂

Sov som en kratta i natt och klockan skulle ringa tidigare än vanligt i morse.

Jag hade riktigt dåligt med energi när jag gjorde mig i ordning. Fick sätta mig och vila emellanåt, jag öppnade fönstret på toa för att få in friskluft och drack vatten. Gick ner och åt frukost tidigare i ett desperat försök att få mer ork, det hjälpte lite.

Min man har jobbat hemifrån eftersom han inte är pigg, men febern har gått ner. Jag åkte med arbetskompisar till jobbet. Det var inte bara att komma tillbaka till jobbet efter tre veckor hemma sjuk. Hem tog jag bussen. När jag klev av och nästan var hemma, mötte Viggo och pappa mig på vägen, dom kom från förskolan.

I eftermiddag har vi varit ute på baksidan och lekt. Viggo har krattat (ut löven i högarna), klippt gräset och gungat 🙂 Till middag blev det grillad korv som vi åt på altanen. Skönt med friskluft och myset ute var precis vad jag behövde efter denna dag.

Nattningen av Viggo i kväll hade jag däremot önskat varit betydligt kortare. Han vill absolut att jag ska natta och han tar en väldig tid på sig att komma till ro. Idag hade han sagt på förskolan att han saknade mamma ♥ ♥ ♥

Tussilago som Viggo har plockat till mig 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *