Valborg och myror

Hej på er 🙂

Igår var vi ute stor del av dagen och njöt av det fina vädret. Vi tog en promenad och vi lekte i en lekpark här i närheten. Jag är otroligt tacksam att vi bor som vi gör. Lika som dagen innan blev det sämre väder mot eftermiddagen. Min man fixade med bilen och det tog nästan dubbelt så lång tid som han hade trott även denna gång 😉

Dom senaste dagarna har jag känt mig låg, kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har varit sjuk i tre veckor. Jag har saknat mamma mer dessa dagar ♥

Igår hörde mammas granne av sig, hon hade varit och tittat till ett myr-bo som finns vid mammas hus. Det kryllar av myror på husfasaden. Hon frågade om jag ville att hon skulle gå in och titta. Dom har krupit in i källartrappen, men var inte inne i huset.

Jag fick några bilder och det är verkligen massor av myror, ändå sa hon att dom nog hade gjort kväll för det är mer dagtid. Vi har inte varit dit på ett tag, så jag visste inte om myrorna. Med tanke på hur jag har mått i några dagar så blev det här droppen, jag grät länge. Tårarna behövde komma ut, urladdad men det var välbehövligt.

Idag är varken min man eller jag på topp. Vi firar inte sista april på något speciellt vis, vi tar dagen som den kommer och ser vad vi orkar. Vi har städat nedervåningen tillsammans och bilen är ombesiktigad och gick igenom, skönt 🙂

Bilder från igår. Mitt ♥

Önskar er en fin Valborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *