Solsken

Hej på er 🙂

När Viggo och pappa kom hem från cykelturen och lekparken igår var vi ute på baksidan. Det krattades löv, Viggo plockade kottar som jag fick och så smakade han gräslök från landet. Katterna var ute med oss en stund. Vi hade jättefint väder.

Efter det skulle min man fixa med bilen, han trodde det skulle ta ca två timmar, men det tog mer än det dubbla. Viggo sov middag och sedan fick vi roa oss med annat tills pappa kom in. Han och vi hade i alla fall tur med vädret, himlen öppnade sig senare.

På kvällen blev det grillat. Efter vi hade nattat Viggo myste vi ner oss i soffan.

Jag tycker det är skönt med slow-morning som Viggos gudmor kallar det, vill helst inte iväg tidigt. Mina grabbar gjorde som igår, dom tog en tur med cykeln och sedan skulle dom till lekparken. Min man ska nog fixa klart bilen senare, jag hoppas han har bra flyt. Så får vi se vad vi gör med resten av dagen. Än är dom inte hemma ♥

Goaste killen ♥

 

Det var roligt att sitta i lövhögen och kratta ut löven igen 😉

Blir inte så mycket inredning/inomhus, det är inte där vi har fokus just nu.

Önskar er en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *