Långhelg

Hej på er 🙂

Gårdagen blev helt ok. Min man dammsög övervåningen och sedan moppade jag golven där. Till middag åt vi tacos. På kvällen när Viggo hade somnat myste vi ner oss i soffan och tittade på ”Supergirl” och mumsade på popcorn.

Viggo somnade snabbt igår kväll igen. Däremot sov han oroligt och vaknade innan vi hade gjort kväll. Jag gick upp till honom och när jag skulle gå därifrån visade det sig att han bara ”räv-sov”. Efter en stund sa jag till pappa att byta av mig så jag fick borsta tänderna. När vi gick och la oss hade Viggo äntligen somnat om i sin säng.

Minns knappt när han vaknade och kom över till oss i natt, men det blev som vanligt. Vid 6 i morse vaknade en glad Viggo. Han pratar så gulligt, han kan sitta och ha som en monolog och berätta om olika saker. Han har god fantasi och det bor nog en estet i honom med, lika som i mamma 🙂 Igår berättade han sina morgonrutiner.

Grabbarna tog en tur med balanscykeln före 9 och sedan skulle dom till lekparken, dom har inte kommit tillbaka än. Det blir en lugn lördag med lite pyssel hemma tror jag. Jag och min man hostar fortfarande, envist som sjutton. Snart måste det ge sig.

Fint på framsidan.

Önskar er en härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *