Nya balanscykeln

Hej på er 🙂

Viggo måste ha varit väldigt trött igår, nattningen gick jättefort det var skönt. Zim har jamat som en tok i natt, han har vårkänslor. Viggo fick vi hämta in till oss ca 23,30, då passade jag på att be min snarkande make gå och lägga sig i Viggos rum 😉

Igår kom paketet med Viggos nya balanscykel. Den han har fått ärva av sin tremänning har gjort sitt. Jag ville inte missa när han invigde den, vi tog en kort promenad. Han är tuff och tar upp fötterna och rullar i backarna, jag höll på att tappa andan flera gånger. Han har bra balans, men som mamma är jag så klart rädd att han ska ramla.

Jag gick sakta bara för att få vara med. Innan vi gick ut sa Viggo ”Mamma är sjuk och ska vara inne och vila”. Min goa älskling, han blev glad att jag följde med. Vi avslutade med en stund i lekparken. Jag behöver friskluft, kan inte bara sitta inne i 3 veckor.

Ikväll blir det tacos och mys med mina underbara ♥

Jag hade solen i ögonen när jag tog denna bild. Nöjd kille på nya röda cykeln 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 kommentarer på “Nya balanscykeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *