Oinspirerad

Hej på er 🙂

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Är inte så roligt eller inspirerande att läsa eller skriva om ”sjukstuga” 😉 Men att bara gå hemma och skrutta och vänta på att bli frisk, då händer det inte så mycket och det här är ju som min lilla dagbok.

Viggo var jätteglad när han kom hem från affären igår. Han är duktig och det känns skönt att han gillar att följa med och handla. Kvällen var ungefär som vanligt, vet inte om Viggo har en period nu eller om han tänker fortsätta ta tid på sig vid nattningen.

I natt vaknade han strax efter 00 och vi fick gå och hämta honom, oftast vaknar han kring midnatt. Natten före kom han över till oss själv utan gråt, klockan var 2,40. Hörde hur han drack vatten och sedan tassade in till oss, då känns det bra ♥

Nu kommer dom strax hem, grabbarna i mitt liv 🙂

 

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *