Nya röda skor

Hej på er 🙂

Jag var trött i huvudet igår och skrev först att Viggo vaknade med 39 i feber, men det var 38. Han fick vara hemma med mig, det brukar oftast bli sämre under dagen om morgontempen är hög. Denna gång blev det bättre, det är vi tacksamma för 🙂

På kvällen var det fart på honom och tempen var normal under dagen. Vi var ute en stund på baksidan för att få luft, Viggo fortsatte leka med pappa ute när jag gick in.

Det har gått bra för honom på förskolan. Dom tyckte vi gjorde helt rätt att hålla honom hemma igår. Skönt att höra att han hade varit som vanligt. Själv har jag varit mer trött och låg i sängen länge. Blev väckt vid 9 av telefonen, det var hälsocentralen. Jag ska på provtagning i maj. Tror (hoppas) inte det visar något, men skönt att kolla upp.

Idag kom det ett paket med röda fina skor till Viggo, han blev så stolt och har gått runt i dom inne 🙂 Nu är han med pappa och handlar mat. Han tycker det är roligt att följa med till affären, få en egen liten vagn och hjälpa till att handla.

Skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *