Penicillin

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till hälsocentralen igen eftersom jag fortfarande inte är frisk.

Efter jag var iväg i onsdags har jag blivit betydligt sämre i bihålorna, fort gick det. Jag blev glad när jag såg att det var en läkare jag tycker brukar vara bra. Han skrev ut penicillin för bihåleinflammation, 2 tabletter 3 ggr/dag i 10 dagar + kortisonspray.

Jag är sjukskriven denna vecka, efter det hoppas jag att jag får vara frisk länge. Jag längtar efter att fungera normalt och kunna jobba. Att orka göra saker med familjen, inte bara det nödvändigaste. Det märks att Viggo vill att mamma ska vara frisk ♥

Gör mitt bästa för att försöka vara positiv, det ska vända och bli bra nu.

Min man har köpt en Mårbacka till fönstret i matsalen.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *