Grattis

Hej på er 🙂

Idag fyller världens bästa pappa och man 35 år ♥ ♥ ♥

Grabbarna var ute i morse så Viggo fick åka balanscykel. När dom kom hem var vi ute på altanen ett tag. Min man fick nya pallkragar igår av sin mamma så han bytte ut våra gamla. Viggo är överlycklig att snön äntligen är borta på baksidan, det sista försvann igår. Han har klippt gräsmattan för fullt och sa ”Jag älskar att klippa gräset” 🙂

Min syster och hennes två barn har varit i grannstaden hos min pappa och hans fru. Innan dom skulle åka hem kom dom hit och hälsade på en stund. Jätteroligt att träffas, det var över ett halvår sedan vi sågs. Min man bjöd på tårta och kusinerna lekte med Viggos leksaker. Viggo gillar moster och ville gärna ha hennes uppmärksamhet.

Jag fortsätter hosta och kraxa, undrar när sjutton det här tänker vända. Önskar att natten gör underverk, vill så gärna bli frisk och börja göra saker igen.

Min man fick pallkragar och jag får sedan äran att plantera.

Hoppas ni har en skön söndag.

2 svar på ”Grattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *